Renovera badrum – stor skillnad med små medel

Att renovera badrum är inga enkla projekt, men förmodligen den sak som med minst medel kan göra störst skillnad i ett hem. En badrumsrenovering som är rätt gjord höjer så gott som alltid värdet på en fastighet, för att inte tala om andra värden som trivsel och känsla.

Våtrumsbranschen är i ständig förändring. Nya lagar kommer och går, och branschorganisationernas regelverk och rekommendationer är minst sagt snåriga för den oinsatte. Visst går det många gånger att renovera sitt badrum på egen hand, men risken är då också att försäkringsbolaget inte vill ge ersättning för eventuella fuktskador som uppstår. Anlitar ni en våtrumscertifierad leverantör så har ni ett mycket starkare försäkringsskydd, samtidigt som badrumsrenoveringen generellt också går snabbare. Dessutom får ni också garantier för att allt är gjort på rätt sätt, en viktig trygghet.

Vi tar oss självklart också an större våtrumsprojekt, liksom arbeten som rör avlopp och rördragning. I Garpenberg hjälper vi till exempel Boliden med bland annat rördragning vid deras gruva där. Och även om vi är stora nog att ta oss an sådana projekt, så är vi också små nog att kliva in på mindre arbeten där vår kunskap och erfarenhet kan komma till nytta. Kontakta oss redan idag, så berättar vi gärna mer.

KONTAKT

Kontakta oss gärna för intresse-
anmälan eller offertförfrågan!
Tel: 0225-204 10
eller via formuläret nedan.