Erikssons Bygg & Timmer

När det kommer till hantverkare och byggfirmor, så finns det en sak som mer än andra kan hjälpa dig att välja rätt – nämligen hur länge de funnits i branschen. Många byggare kommer och går som ett resultat av för höga priser eller dåligt utförda arbeten. Omvänt, så är lång branschvana och ålder ett tecken på ett seriöst företag som vet att nöjda kunder, rimliga priser och ett väl utfört jobb är det enda alternativet.

Erikssons Bygg & Timmer har funnits över 20 år. I mer än två decennier har vi hjälpt företag och privatpersoner i Dalarna och på andra håll i Sverige, med det mesta inom bygg och timmer. Våra medarbetare är erfarna, och har den kunskap som krävs för att göra oss till ett mångsidigt och flexibelt allround-företag inom bygg. Med kompetens inom så vitt skiljda områden som fönstermontage, våtrumsarbeten och uterum, samarbetar vi med bland andra Mockfjärds, Boliden och Santex Uterumsmästarna.

På respektive undersida kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig eller ditt företag med nära nog allt som har med bygg och timmer att göra. Letar du efter en entreprenör som kan ta hand om er nybyggnation? Eller har det blivit dags att renovera och bygga om? Oavsett om ni behöver hjälp med att lägga tak, renovera badrum, byta fönster eller bygga till, så har vi den erfarenhet som krävs för att jobbet ska bli gjort i tid, och till rätt pris.

20 år i branschen borgar för det.

KONTAKT

Kontakta oss gärna för intresse-
anmälan eller offertförfrågan!
Tel: 0225-204 10
eller via formuläret nedan.