Bygga om & Renovera – Investera i ert hem

Egen härd är guld värd, som ordspråket lyder. Och visst är det viktigt att man trivs i sitt eget hem. Ibland kan det dock krävas en hel del arbete för att få allting precis som man vill ha det. En renovering kommer man ofta långt med, men ibland kan också en ombyggnation eller rent av tillbyggnad vara det bästa alternativet.

Kanske har ni precis flyttat in, och känner att ni vill lägga det där extra för att få ert drömhem precis så som ni vill ha det. Kanske har familjeförhållanden ändrats eller nya fritidsintressen vuxit fram, saker som kräver att huset byggs om för att passa er, snarare än tvärtom.

Vi besöker er gärna på plats, och tillsammans kommer vi fram till den bästa och mest prisvärda lösningen för att bygga om er bostad. Med otaliga referenser, lång branschvana och ett grundmurat rykte är vi ett företag att lita på, även när det gäller er viktigaste ägodel, ert hem.

Detsamma gäller förstås också kontor, skolor och kommersiella fastigheter. Att ha lokaler som får alla att må bra och trivas är ofta minst lika viktigt som att kunna erbjuda mer nödvändiga saker som tillräckligt många toaletter, smidiga brandutrymningsvägar och handikappanpassning. Med lång erfarenhet och stor kunskap om de lagar och regler som omger en ombyggnation eller tillbyggnation, är vi gärna med ombord på ert nästa projekt, stort som litet.

KONTAKT

Kontakta oss gärna för intresse-
anmälan eller offertförfrågan!
Tel: 0225-204 10
eller via formuläret nedan.