Lägga tak – viktigt att det görs rätt

För dig som husägare är det otroligt viktigt att du väljer en pålitlig byggfirma när du behöver hjälp med takarbete. Skälet? Taket är husets viktigaste skydd mot vädrets makter, och utan ett bra tak tar det inte lång tid för fukt och mögel att leta sig in under taknocken, och ner bland husets övriga delar. Det kan räcka med att en enda takplatta ligger fel, så har man snart ett stort problem på halsen.

Att lägga tak på ett bra sätt kräver både utbildning, kunskap och erfarenhet. Det finns ju trots allt lika många sätt att lägga tak på, som det finns alternativ för takbeklädnad. Pannor är inte detsamma som papp. Trä är inte detsamma som plåt. Se till att anlita en firma som vet vad som gäller när det är dags för takarbete, oavsett om det gäller mindre reparationer eller en hel takläggning.

Ett gott råd om du har börjat fundera på nytt tak, är att redan från början bestämma dig för vilken typ av tak du ska välja. Därefter ska du alltid samla in referenser för just den taktypen, hos de byggfirmor som du tar in offerter från. På det sättet kan du snabbt avgöra om företaget du väljer har den kompetens som krävs för just ditt takbyte.

Självklart hjälper vi även större organisationer och företag med takläggning, antingen på direkt uppdrag av fastighetsägaren, eller som underentreprenör i ett större bygge eller projekt.

KONTAKT

Kontakta oss gärna för intresse-
anmälan eller offertförfrågan!
Tel: 0225-204 10
eller via formuläret nedan.